اخبار گوناگون
دوشنبه، 11 مرداد، 1389
806
mojahedat
سخنگوی مسابقات "فداییان حریم ولایت" گفت: مرحله دوم مسابقات "گانری" یا تیراندازی هوا به زمین با نام "فداییان حریم ولایت" نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه عمومی همدان با همراهی پایگاه های مختلف نیروی هوایی ارتش در حال انجام است.
|
|
امیر سرتیپ دوم خلبان حسین چیت فروش روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا اظهار داشت: این مسابقات (رزمایش) طبق برنامه های از پیش تعیین شده به طور منظم و مرتب در حال انجام است.
چیت فروش تاکید کرد: این مسابقات طی چهار مرحله طبق برنامه های مختلف برابر بررسی و مطالعات دفاتر مطالعاتی و پژوهش های نظری و بررسی کلیه تاکتیک ها، تهدید ها و تجهیزات برنامه ریزی شده است.
وی با بیان اینکه مرحله اول این مسابقات تمام شده است، خاطر نشان کرد: مرحله دوم آن از روز جمعه شروع شده و تا پایان روز یکشنبه ادامه خواهد داشت.
امیر چیت فروش تصریح کرد: انجام پرواز ها و بمباران تیر اندازی شبانه از مشخصه های این رزمایش است که آن را با رزمایش ها و مسابقات تیر اندازی گذشته متمایز می کند.
سخنگوی مسابقات "فداییان حریم ولایت" گفت: تهدیدات پیرامونی ما ایجاب می کند که پرواز های شب و نیازهای بومی نیروهای مسلح در حال انجام این مسابقات باشند.
امیر چیت فروش تاکید کرد: مطالعات، بررسی ها و تمرینات این مسابقات طی یک سال گذشته در میان قهرمانان جوان نیروی هوایی ارتش انجام گرفته است و حالا قهرمانانش به رقابت می پردازند تا قهرمان قهرمانان را مشخص نمایند.
وی خاطر نشان کرد: بسیاری از مقام های ارشد نظامی ارتش و ستاد کل نیروهای مسلح،داوران، پیشکوتان، مربیان و کارشناسان ارشد نظامی از زوایای مختلف چگونگی عملیات را مورد ارزیابی قرار می دهند.
نسخه PDF :

|
درجه 0/5 (0%) (0 رای)
قبل از ارسال نظر: