منو اصلی
جستجو
|
محمد گلدوی ،مولود و شهید مسجد
سردار علیرضا جاهد فرمانده سپاه سیستان و بلوچستان با اشاره به برگزاری مراسم تشییع پیکرهای شهدای شعبانیه مسجد جامع زاهدان اظهار داشت: این مراسم به نحو احسن برگزار شد و همه اقشار اعم از شیعه و سنی و سران طوایف در این مراسم شرکت داشتند و اعلام کردند که ما مرزداران واقعی انقلاب هستیم.
وی با بیان اینکه این حادثه تروریستی به هیچ وجه کار اهل تسنن نیست، گفت: این حادثه تروریستی کار چند مزدور آمریکایی است و ما خواستار محاکمه این افراد هستیم و از کشورهای همسایه خصوصا پاکستان درخواست میکنیم تا نقطه امنی برای عوامل ضد انقلاب نباشند. جاهد ادامه داد: حادثه تروریستی مسجد جامع زاهدان یک حرکت نظامی کور بود و به آن، یک اقدام عملیاتی نمیگویند. از مقام شهید محمد گلدوی تجلیل به عمل میآید فرمانده سپاه سیستان و بلوچستان در ادامه با اشاره به زندگی شهید محمد گلدوی اظهار داشت: پدر شهید گلدوی خادم مسجد جامع زاهدان بوده و این شهید در خانهشان که در خود مسجد جامع بود به دنیا آمد و در همان مسجد هم به درجه رفیع شهادت نایل شد و شهید گلدوی، شهید فهمیده زمان است. وی ادامه داد: به زودی از مقام این شهید به عنوان یک شهید ملی مانند شهید فهمیده تجلیل به عمل میآید و یکی از روزهای سال را به یاد این شهید نامگذاری میشود. جاهد در بخش دیگر از سخنانش با بیان اینکه این حادثه تروریستی قطعا در امنیت استان تاثیر گذاشته است، گفت: ولی با وجود این حادثه مردم آگاه و بیدار هستند و در حال رایزنی با سران طوایف میباشند تا چگونه با این حادثه مقابله کنند چون همه ما میدانیم که این انفجار کار اسرائیل و آمریکا بوده است. فرمانده سپاه سیستان و بلوچستان در پایان با بیان اینکه گروهک تروریستی ریگی مسئولیت این حادثه را به گردن گرفته است، خاطرنشان کرد: دیپلماسی نظام باید فعال شود و دولتهای همسایه باید همکاری کنند تا این گروهکها نتوانند به کشورشان رفت و آمد کنند زیرا ممکن است حتی در آینده این گروهکها برای خود آن کشورها ایجاد ناامنی کنند.
|



اخبار گوناگون
سه شنبه، 29 تير، 1389
321
f_takhribchi
سردار علیرضا جاهد فرمانده سپاه سیستان و بلوچستان با اشاره به برگزاری مراسم تشییع پیکرهای شهدای شعبانیه مسجد جامع زاهدان اظهار داشت: این مراسم به نحو احسن برگزار شد و همه اقشار اعم از شیعه و سنی و سران طوایف در این مراسم شرکت داشتند و اعلام کردند که ما مرزداران واقعی انقلاب هستیم.




















قبل از ارسال نظر: