جستجو



جستجوي سايت
جستجو در وب

تولید یک جنگنده آموزشی جدید توسط نیروی هوایی ارتش

علمیاخبار گوناگون,چهارشنبه، 14 مرداد، 1388 1551mojahedat


امیر خلبان حسن شاه‌صفی فرمانده نیروی هوایی ارتش در حاشیه مراسم تقدیر از آزادگان این نیرو در جمع خبرنگاران با اشاره به برخی تهدیدات اخیر دشمن علیه نظام جمهوری اسلامی ایران، با بیان اینکه این تهدیدات همیشه بوده و باید در صحنه واقعی آزمایش شود، تاکید کرد: نیروی هوایی ارتش مانند دیگر نیروهای مسلح کشورمان در آمادگی کامل است و ما امروز حتی پلک زدن را برای خود حرام کرده و در حال رصد کامل تحرکات دشمن هستیم.
شاه‌صفی درباره تسلیحات و تجهیزات جدید نیروی هوایی ارتش، به موضوع تولید جت آموزشی کوثر از سوی این نیرو با همکاری وزارت دفاع و صنایع هوایی اشاره کرد و افزود: موضوع تجهیزات همواره در جهاد خودکفایی نیروی هوایی در مطرح است.
 



وی خاطرنشان کرد: با توجه به برد هواپیماها ما به مهمات هوشمندی نیاز داشتیم که امروز به برکت تلاش‌ها و مجاهدت‌های متخصصان داخلی، این موضوع در نیروی هوایی طرح‌ریزی، اجرا و خاتمه یافته است.

* تمام اهداف دور، در دسترس جنگنده‌های ارتش است

فرمانده نیروی هوایی ارتش یکی از دغدغه‌های بزرگ فرماندهان این نیرو را در سال‌های اخیر، دستیابی به پروازهایی با برد بلند عنوان کرد و گفت: امروز به چنین هدفی دست یافتیم و هواپیماهای ما به برد پروازی 3 هزار و 800 کیلومتر یعنی شعاع عمل 1900 کیلومتر دست پیدا کرده‌اند.
شاه‌صفی با اشاره به رزمایش موفق میلاد نور ولایت خاطرنشان کرد: این موضوع و همچنین پرواز در ارتفاع پایین و بمباران جنگنده‌ها در این رزمایش با موفقیت انجام شد و با دستیابی به این موارد، تمام اهداف دور در دسترس جنگنده‌های نیروی هوایی است و دیگر دغدغه پرواز با برد بلند را نداریم.
فرمانده نیروی هوایی ارتش همچنین با اشاره به سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی، شرایط آزادگان نیروی هوایی ارتش را به دلیل دارا بودن تخصص، با دیگر اسرا متفاوت عنوان کرد و افزود:‌ این آزادگان، شناسنامه‌های نیروی هوایی ارتش هستند و ما امروز هرچه که داریم به برکت مجاهدت‌ها و فداکاری‌های آنها است.


نسخه PDF : |

بدون برچسب
درجه 0/5 (0%) (0 رای)
لینک های اشتراکی

ارسال به بلینک لیست ارسال به خوشمزه ارسال به ديگ ارسال به فرل ارسال به ردديت ارسال به تکنوراتي ارسال به یاهو مای وب ارسال به 100 درجه کلوب ارسال به بالاترین ارسال به دنباله ارسال به مهندس ارسال به استامبل ارسال به نتوز ارسال به فرندفید ارسال به تویتر ارسال به فیس بوک ارسال به سیمپی ارسال به Windows Live اشتراک گذاری در گوگل ارسال لینک از طریق یاهو مسنجر برای دوستان ارسال به سرویسهای دیگر



قبل از ارسال نظر:

  • توجه کنید که نظرتان در ارتباط با همین مطلب باشد. در غیر اینصورت می‌توانید از فرم تماس استفاده نمایید.
  • در فرم نظرات می‌توانید از برخی کدهای ساده HTML استفاده نمایید.
  • اصلا پینگلیش ننویسید!