اخبار گوناگون
دوشنبه، 1 شهريور، 1389
807
mojahedat
به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، سردار احمد وحیدی روز دوشنبه در آیین افتتاح خط تولید شناور تندروی سراج 1 و نسل جدید شناور ذوالفقار در صنایع دریایی وزارت دفاع اظهار داشت: دشمنان بایستی مراقب رفتارهای ماجراجویانه خود باشند و با آتش بازی نکنند در غیر این صورت رفتار جمهوری اسلامی ایران قابل پیشبینی نخواهد بود.
سردار وحیدی خاطر نشان کرد: اگر دشمنان به ایران حمله کنند عکس العمل جمهوری اسلامی ایران محدود به یک منطقه نخواهد بود.
وی افزود: واقعیت دکترین دفاعی ما همین است که به هیچ کشوری تهاجم نکنیم و با همه کشورهایی که مشروعیت داشته باشند دست دوستی دراز میکنیم.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تاکید کرد: سیاست ایران همواره این بود که بایستی دریای خزر یک حالت غیرنظامی در آن حاکم باشد و نباید وضعیت نظامی به وجود بیاید.
سردار وحیدی افزود: البته قدرتهای فرامنطقهای مایل هستند دریای خزر را به یک منطقه نظامی تبدیل کنند.
وی گفت: حضور نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دریای خزر حضوری قدرتمندانه است و این حضور در چارچوب تامین امنیت و همکاری مشترک با کشورهای همسایه می باشد.
درجه 0/5 (0%) (0 رای)
قبل از ارسال نظر: